Selskapslokale

Gårdens store driftsbygning er gjort om til et meget attraktivt selskapslokale. I første etasje er en stor, vakker spisesal med tilhørende storkjøkken, som fungerer meget godt for selskaper fra 20 til  160 personer. Her har man i nærmere  tjue år tatt imot til stilige arrangementer, som bryllup, konfirmasjon, skipsdåp og konferansemiddager, men også til enkle luncher i forbindelse med kulturbesøk.

I annen og tredje etasje finnes en gårdsutstilling og et utstillingslokale som egner seg godt til sosialt samvær rundt aperitiff eller etter middag, og som også er brukt til vielser.

Gårdsutstillingen viser vakre og interessante gjenstander og bilder fra gårdens historie. Særlig oppmerksomhet vekker bildene fra gården i meget forfallen stand på 1960-tallet. Dette illustrerer hvilket enormt arbeid som ligger bak gjenreisingen av gården til dagens prakt.
Høybroen høyt oppe nær taket gir et godt blikk på byggets imponerende reisverk. Den er et attraktivt lokale for mindre utstillinger, eller presentasjoner – og for utålmodige små sjeler som liker å løpe mens de vokse holder lange taler.